Heeft BusyMark ook een showroom om producten te bezichtigen ?

BusyMark heeft geen eigen showroom, waar de producten opgesteld staan. Op verzoek kunnen wij monsters versturen van de producten. Echter kan dit, op uitzondering van de planborden en de stempels.

Hoe kan ik mijn internetbestellingen betalen ?

Indien u een vaste relatie bent van BusyMark, dan kunt u op rekening bestellen. U dient dan wel uw debiteurennummer te vermelden bij de bestelling. Bent u nog geen klant bij BusyMark, dan kunt u ervoor kiezen om de bestelling vooruit te betalen. Dit kan (straks) via iDEAL of via een overboeking via uw bank o.v.v. het factuurnummer. Indien u vooruit wenst te betalen ontvangt u per mail een factuur (PDF) met de vermelding van het factuurnummer.

Zijn alle producten op voorraad ?

Alle artikelen op deze webwinkel, zijn standaard voorraad artikelen. Deze worden na ontvangst van u betaling of bestelling (indien op rekening) binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Uitgezonderd zijn de artikelen, die voorzien moeten worden van uw logo en/of naam. Deze  worden met 2/3 weken na akkoord drukproef geleverd. Indien een artikel niet voorradig is neemt onze afdeling verkoop contact met u op en zal u informeren op de levertijd.

Hoe verzend BusyMark de producten ?

Wij versturen onze pakketten via PostNL. Deze leveren 6 dagen in de week af. Indien er niemand op het adres aanwezig is zal het pakket bij de buren aangeboden worden en wordt er bij u een briefje achtergelaten.

Palletzendingen versturen wij via ons transportbedrijf Middelkoop. Deze leveren af op werkdagen tussen 8:00 en 17:00. 

Verzend BusyMark ook naar het buitenland ?

Uiteraard kunnen wij bestellingen naar het buitenland versturen. Echter moet u er wel rekening mee houden dat de verzendkosten hoger zijn.

Kunnen verkeerd bestelde artikelen retour gestuurd worden?

Indien de artikelen ionbeschadigd  en in de originele verpakking zitten, kunt u de artikelen retoursturen en ontvangt u na ontvangst een creditnota. 

Ik heb eerder besteld, maar weet mijn wachtwoord niet. Kan ik mijn wachtwoord opnieuw opvragen?

Op de loginpagina kunt u uw wachtwoord opvragen. Klik op wachtwoord vergeten en op uw emailadres ontvangt u uw wachtwoord, welke u later op de website kan aanpassen.